maja
(91 příspěvků)
Neděle 06.09.2015 | 13:14:19
Tak já myslím, že když se krabičky připravují doma, tak to finančně není náročné, ale spíš časově. Základ je jíst pravidelně a zrychlit tím metabolismus. tělo nemá čas ne ukládání, protože pořád zpracovává dodanou energii každé 2 nebo 2,5 hodiny. Z každé dodané porce, padne cca 10% na zpracování přijatého jídla. Musí se ale opatrně, protože když se přiškrtí přísun energie víc než je zdrávo což znamená pod bazál( minimum tuku a cukru) tak se může dostavit jojo efekt a i při dlouhodobém držení i zdravotní problémy. Takže je výborné vkládat tzv.,, prasečí dny,, kdy je tělo zmateno, protože dostane víc než je zvyklé. A pustí pěkně tuky, které si drží jako rezervu. No a další dny se zase drží energie na uzdě a hubne se dál. Já myslím, že si naše tělíčko zaslouží, abychom se o něj pěkně starali a vařili mu dobrůtky byť trošku dietnější. Kolem svých plechových miláčků všichni taky lítáte a co se týče jídla mi většinou všichni říkají, že nemají čas si vařit a nebo že zelenina a maso je drahé a leze to do peněz. Jsou to jen výmluvy a když se chce, tak všechno jde :-)