Gnocchi se smetanovou omáčkou

obrazekPotřebujeme:

  • gnocchi
  • listový špenát (klidně mražený)
  • sýr eidam
  • smetana
  • tofu bílé – přírodní

 

Postup:

1)  Gnocchi uvaříme dle návodu.

2)  Tofu pokrájíme na kostičky, opečeme na pánvi s trochou olivového oleje do zlatova, přidáme špenát, necháme chvíli opékat a směs zalijeme smetanou. Vše necháme chvíli vařit (cca 2 min).

3)  Můžeme servírovat: gnocchi polijeme smetanovou omáčkou, kterou jsme si připravili a posypeme nastrouhaným sýrem.

 

TIP:

Jídlo není potřeba solit, ale kdyby přeci jen někdo chtěl, je nejlepší osolit tofu, když ho opékáme.

 

Autor: Vendula Jindrová

Kategorie: Zdravé recepty Autor: admin
Vaše názory k článku (0)
Seřadit: